Παραστάσεις θεάτρου Playback

Posted by

Καταγραφή1

Η Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας Παλμός παρουσιάζει το νέο κύκλο παραστάσεων του θεάτρου Playback «Στον καθρέφτη». Το θέατρο Playback επιλέγει να αναπαραστήσει «το έργο» των θεατών. Τις προσωπικές ιστορίες που εκείνοι θα αποφασίσουν ότι θέλουν να μοιραστούν. Τη δική τους αλήθεια που μπορεί να χωράει σε μια εμπειρία, σε ένα όνειρο, σε μια σκέψη…

Σας περιμένουμε στις παραστάσεις μας που ξεκινούν στις 22 Μαΐου για να δούμε μαζί «Στον καθρέφτη» τη ζωή όχι μόνο σαν αντανάκλαση βιωμάτων, αλλά και ως ένα δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας ενώνοντας τα μικρά μονοπάτια μας.

Εδώ και 12 χρόνια ο «Παλμός», μέσα από αυτό το είδος θεάτρου ψηλαφίζει το σφυγμό των δονήσεων και των κραδασμών που προκαλούν τα όσα συμβαίνουν μέσα μας και γύρω μας, συνδέοντας το προσωπικό µε το οικουμενικό.

Καταγραφή2Ημερομηνίες παραστάσεων : 22,23, 24, 29, 30, 31/5  και  5,6,7/6
Μέρες : Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη
Ώρα έναρξης : 21.00
Κλεισθένους 3, Πλατεία Κοτζιά, 6ος όροφος

Η παράσταση στις 5/6 (Κυριακή) θα δοθεί στο Γκάζι στην Τεχνόπολη (αίθουσα Έντουαρντ), στις 19.00

Χωρίς εισιτήριο, με ελεύθερη συνεισφορά
Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 6983930662

Σκηνοθεσία – Συντονισμός:  Δηµήτρης Μπέγιογλου
Παίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί: Μαρία Μαραγκοπούλου, Όλγα Νικολαΐδου, Θάλεια Πορτοκάλογλου, Κατερίνα Webster, Άρτεµις Χατζηαργυρίου

Φωτισμοί: Νίκος Θεοχαρόπουλος
Σχεδιασμός έντυπου υλικού: Χριστιάννα Κορρέ
Συµµετέχουν οι εικαστικοί καλλιτέχνες: Magda Horhoc, Άλκηστη Μπούρα

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Μπέγιογλου στο Ρ/Σ «Στο κόκκινο» και την εκπομπή «Πολιτιστικό Ημερολόγιο» των Φωτεινή Λαμπρίδη και Θανάση Μήνα στις 25.05.2016 μπορείτε να ακούσετε εδώ.