Η ομάδα Playback Ψ πάει… θέατρο Ρεματιάς!

Posted by

IMG_5935Η ομάδα θεάτρου Playback Ψ συμμετέχει με την αυτοσχεδιαστική – διαδραστική θεατρική παράσταση Playback με τίτλο Συνυπάρχω στο φεστιβάλ αλληλέγγυων καλλιτεχνών στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η ομάδα Playback Ψ αυτοσχεδιάζει εδώ και 13 χρόνια πάνω στις δικές σας ιστορίες και βιώματα συνδυάζοντας την ακρόαση με το σεβασμό, τα λόγια με τις κατάλληλες πράξεις, τη συγκίνηση με το γέλιο, το ατομικό με το συλλογικό, το μέσα με το έξω. Χτίζουμε με ενσυναίσθηση πάνω σε ό,τι ακούμε για να νιώσουμε βαθιά την κοινή μας προέλευση και το κοινό μας μονοπάτι ζωής.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Το Our Festival 3 περιλαμβάνει: 1 θέατρο, 10 ημέρες, 27 δράσεις, 111 καλλιτέχνες, 1 φεστιβάλ με θέατρο, χορό, μουσική, προβολές, performance, παιδικές παραστάσεις και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους!

Το Our Festival γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, για να επιβεβαιώσει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην τέχνη. Έτσι, σε μια τετραήμερη γιορτή ελεύθερης έκφρασης, 45 καλλιτέχνες του θεάτρου συναντηθήκαμε με 1.500 θεατές στο θέατρο της ρεματιάς. Σε ένα θέατρο που οφείλει την ύπαρξή του στην αλληλεγγύη.

Διοργάνωση: “Εμείς” – Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού
Οργανωτική ομάδα: Συμμετέχοντες καλλιτέχνες στα Our Festival 1, 2 & 3.
Επιμέλεια φωτισμών: Κώστας Μπεθάνης
Κατασκευή σκηνικού χώρου: «Ροκάνι»
Trailer: FLP Athens
Γραφιστική επιμέλεια: Πάνος Κασιάρης
Προσβασιμότητα για Κ(κ)ωφούς και βαρήκοους θεατές: www.liminal.eu

9 – 19 Σεπτεμβρίου
Ευριπίδειο θέατρο ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι
Για εύκολη πρόσβαση, δείτε το χάρτη.
Όλο το πρόγραμμα, θα το βρείτε εδώ.

Όλες οι παραστάσεις με λόγο συνοδεύονται από διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα ή ελληνικούς SDH υπέρτιτλους, ενώ στο θέατρο της ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Οι συντελεστές του Our Festival 3 καλούν τους θεατές να ενισχύσουν την δράση αλληλεγγύης του δήμου Χαλανδρίου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου και της Περιφέρειας Αττικής.