Νέος κύκλος εκπαίδευσης

Posted by

Το Θέατρο Playback είναι ένα είδος θεάτρου, όπου οι συντελεστές καλούνται να αναπαραστήσουν επιτόπου, αυτοσχεδιαστικά τις προσωπικές ιστορίες των θεατών. Η ομάδα Playback Ψ με σταθερή παρουσία από την ίδρυσή της έως σήμερα δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση ηθοποιών και συντονιστών Θεάτρου Playback από το 2004. Έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις για ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και θεραπευτικό σκοπό σε θέατρα, νοσοκομεία, συνέδρια και φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού και είναι πιστοποιημένη από το Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Playback (IPTN).

Πώς ακούμε μία ιστορία; Τι επιλέγουμε να αναπαραστήσουμε και για ποιο λόγο; Ποιο είναι το σημείο όπου η τέχνη συνδέει την προσωπική έκφραση, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση; Η εκπαίδευση απευθύνεται σε καλλιτέχνες, ηθοποιούς που ασχολούνται με το κοινωνικό θέατρο και ενδιαφέρονται να ασκηθούν σε ένα είδος διαδραστικού θεάτρου με σαφή μεθοδολογία, σε εκπαιδευτικούς και εμψυχωτές ομάδων που αναζητούν να εμπλουτίσουν τα θεατροπαιδαγωγικά τους εργαλεία, σε ψυχοθεραπευτές που αξιοποιούν βιωματικές ασκήσεις στις ατομικές ή ομαδικές θεραπείες και σε όποια ή όποιον ενδιαφέρεται να πειραματιστεί με αυτό το είδος θεάτρου ως μέσο προσωπικής ανάπτυξης.

Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Έναρξη: Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019  |  Κάθε Πέμπτη 18:30 – 21:30
Διάρκεια σεμιναρίου: Ιανουάριος-Μάιος 2019

Κόστος συμμετοχής:
80€ /μήνα ή 300€ αν τα δίδακτρα εξοφληθούν εφάπαξ με την εγγραφή

Διδάσκουν:
Μαργαρίτα Καστρινού | θεατρολόγος, θεατροπαιδαγωγός, ηθοποιός 
Βέρα Λάρδη | θεατρολόγος, ψυχοδραματίστρια, ηθοποιός
Δημήτρης Μπέγιογλου | κλινικός ψυχολόγος, ηθοποιός, μουσικός
Χριστίνα Φραγκιαδάκη | συστημική ψυχοθεραπεύτρια, δραματοθεραπεύτρια, ηθοποιός

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Λάμπρος Γιώτης

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ «ΠΑΛΜΟΣ»
Κλεισθένους 3, Πλατεία Κοτζιά (πίσω από το Δημαρχείο)
πλησίον μετρό «Ομόνοια» και μετρό «Μοναστηράκι»

📞 6937 657 051

Μπορείτε να γνωρίσετε το θέατρο Playback καθώς και τους εκπαιδευτές στο 4ωρό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2018 | 11:00-15:00 στο χώρο του «Παλμού» με θέμα «Γνωριμία με το Θέατρο Playback». Πληροφορίες εδώ