Θεατρικό Εργαστήρι «Αντίστροφος Κύκλος»

Κάθε Τρίτη
18:30-21:30
(Φεβρουάριος – Δεκέμβριος)

Μετά την επιτυχημένη πορεία του θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων της ομάδας «Όμικρον» στο χώρο του «Παλμού», θέσαμε το 2022 σε τροχιά έναν δεύτερο κύκλο θεατρικών εργασιών για ερασιτέχνες ηθοποιούς: τον Αντίστροφο Κύκλο. Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλες και όλους εσάς που αγαπάτε τη θεατρική τέχνη και επιθυμείτε να δοκιμάσετε «από μέσα» πώς λειτουργεί ο μαγικός αυτός κόσμος…

Ονομάσαμε Αντίστροφο Κύκλο αυτή την προσπάθεια, με τη λογική ότι θα λειτουργεί αντιστικτικά, σε σχέση με το πρώτο θεατρικό εργαστήρι. Ξεκινάμε από την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 τον νέο κύκλο του εργαστηρίου, ο οποίος θα συνεχίζεται κάθε Τρίτη 18:30-21:30 στον χώρο του «Παλμού» (Κλεισθένους 3, πλατεία Κοτζιά), στο ιστορικό κέντρο, κοντά στους σταθμούς μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι» Η θεατρική αυτή προσπάθεια διαρκεί από τον Φεβρουάριο ως τον Δεκέμβριο και ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις: η πρώτη διαρκεί από τον Φεβρουάριο ως το τέλος Ιουνίου και η δεύτερη ξεκινά τον Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο με την παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης!

Σε όλη αυτή τη θεατρική διαδρομή, έχουμε την ευκαιρία να μπούμε σε ρόλους, να αυτοσχεδιάσουμε, να ερμηνεύσουμε κείμενα επί σκηνής, να νοηματοδοτήσουμε και να εκφέρουμε σωστά τον θεατρικό λόγο, να παίξουμε! Θα ανακαλύψουμε τους δικούς μας τρόπους έκφρασης, τη δική μας αλήθεια!

Δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο, αρκεί να το αγαπάς! Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό / αφίσες προηγούμενων παραστάσεων από το πρώτο θεατρικό εργαστήρι, την ομάδα Όμικρον πατώντας εδώ ή παρακάτω από την ομάδα του «Αντίστροφου Κύκλου».

Δίδακτρα: 60€/μήνα
Ο Αντίστροφος Κύκλος τέθηκε ήδη σε τροχιά, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (10 άτομα).
Έλα κι εσύ μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι!

Η θεατρική ομάδα Αντίστροφος Κύκλος παρουσίασε ως τώρα τα εξής έργα:
2021 – 22 Χωρισμός ή Τα Τσανάκια της Σοφίας Βασιλαντωνάκη

Εγκάρδια,
Χρήστος Θεοχαρόπουλος
ηθοποιός – θεατρολόγος, υπεύθυνος του θεατρικού εργαστηρίου
Τ: 6944917246
Ε: pravissimus@yahoo.gr

Φωτογραφίες

Χωρισμός ή Τα Τσανάκια της Σοφίας Βασιλαντωνάκη | 2021-2022

Έπαιξαν:
Μαρία Βουτσινά
Πέγκυ Κακαέ
Δέσποινα Καρπουζλή
Ευαγγελία Νταμάγκα
Ντίνα Παπαλουκά
Σοφία Σαμαρτζή
Σπύρος Τζιανακόπουλος
Μάκης Χατζηευσταθίου
Χριστιάννα Χατζηχρήστου

Φωτογραφίες:
Νίκος Πράσσος
Βασίλης Βασιλάρας
(και στιγμιότυπα από βιντεοσκόπηση)