Αρχείο βίντεο και ήχου

Παράθυρα (2021)
Με αφορμή τον διαδικτυακό κύκλο παραστάσεων μέσω Zoom ο Χρήστος Θεοχαρόπουλος δίνει μια συνέντευξη στο ρ/σ «Αθήνα 9,84» και την εκπομπή Ένας αλλιώτικος κόσμος με τη Σαπφώ Ματσιώρη, και μιλά για το Θέατρο Playback και τον νέο κύκλο παραστάσεων της ομάδας Playback Ψ.

Από Κοινού (2018)
Με αφορμή τον κύκλο παραστάσεων στο χώρο του Παλμού ο Λάμπρος Γιώτης δίνει μια συνέντευξη στο ρ/σ «Πρώτο Πρόγραμμα» και την εκπομπή Μπλέ σαν πορτοκάλι με τον Γιώργο Γιανναράκο και τη Μαίρη Βενέζη, μιλά για το Θέατρο Playback και τον κύκλο παραστάσεων της ομάδας Playback Ψ.

Από Κοινού (2018)
Με αφορμή τον κύκλο παραστάσεων στο χώρο του Παλμού ο Λάμπρος Γιώτης δίνει μια συνέντευξη στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» και την εκπομπή Πολιτιστικές Παράλληλοι με τον Μανόλη Πολέντα, μιλά για το Θέατρο Playback και τον κύκλο παραστάσεων της ομάδας Playback Ψ.

Στον Καθρέφτη (2016)
Με αφορμή τον κύκλο παραστάσεων στο χώρο του Παλμού ο Δημήτρης Μπέγιογλου δίνει μια συνέντευξη στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» και την εκπομπή Πολιτιστικό Ημερολόγιο με τη Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Θανάση Μήνα και μιλά για το Θέατρο Playback και τον κύκλο παραστάσεων της ομάδας Playback Ψ.

Ποιος θα πατήσει το Play; (2011)
Με αφορμή τον κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Olvio, η ομάδα Θεάτρου Playback Ψ δίνει μια συνέντευξη στο TVXS και μιλά για το είδος του αυτοσχεδιαστικού αυτού θεάτρου. Η πρώτη επαγγελματική ομάδα Θεάτρου Playback που συγκροτήθηκε στην Ελλάδα ήταν του Σκηνοθέτη και Ψυχιάτρου Λάμπρου Γιώτη το 2004, η οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη δράση της ως πιστοποιημένη ελληνική ομάδα από το Διεθνές Δίκτυο Θεάτρου Playback (IPTN).