*παράταση Playback σε… «Παράθυρα»

Posted by

Η ομάδα Playback Ψ επέστρεψε μέσω διαδικτύου για παραστάσεις Playback. Είμαστε ενθουσιασμένοι και χάρη σ’ εσάς, συνεχίζουμε το νέο εγχείρημα για 4 ακόμη παραστάσεις, για όλες τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2021! Έτσι λοιπόν, Κυριακή 10, 17, 24 και 31 Ιανουαρίου στις 20:00 κλείνουμε εύκολα εισιτήρια εδώ και ανοίγουμε «παράθυρα»!!!

Λίγα λόγια για το θέατρο Playback και την ομάδα Playback Ψ
Το θέατρο Playback είναι μια παράσταση που δεν έχει έτοιμο κείμενο, αλλά τη χτίζουμε μαζί, με τις δικές σας ιστορίες. Πρόκειται για ένα είδος θεάτρου που δίνει «φωνή» σε όλους, φωτίζοντας τη μοναδική ιστορία του καθενός. Θες να μοιράσεις ρόλους στους ηθοποιούς και να δεις κάτι από τη δική σου διαδρομή πάνω στη σκηνή; Μπορείς φυσικά να παρακολουθήσεις ως θεατής τις ιστορίες των άλλων και ίσως κάπου εκεί να συναντήσεις και τον εαυτό σου.

Στο θέατρο Playback, με την καθοδήγηση του συντονιστή, οι θεατές μοιράζονται τις δικές τους σκέψεις και ιστορίες και κατόπιν, οι ηθοποιοί ζωντανεύουν αυτές τις αφηγήσεις στη σκηνή. Μαζί με τους ηθοποιούς αυτοσχεδιάζει ζωντανά πάνω στις ιστορίες του κοινού και ένας μουσικός. Η παράσταση φτιάχνεται στο «εδώ» και στο «τώρα» δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον θεατή θέλει να μοιραστεί τη δική του μικρή ή μεγάλη αφήγηση, δημιουργώντας μαζί με τους καλλιτέχνες το έργο της παράστασης.

Η ομάδα Playback Ψ είναι η πρωτη επαγγελματική ομάδα θεάτρου Playback στην Ελλάδα και είναι ενταγμένη στη Διεθνή Κοινότητα του Θεάτρου Playback. Μετρώντας ήδη 16 χρόνια σε αυτό το είδος θεάτρου, από το 2004 μέχρι σήμερα, έχει δώσει παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θεατρικές σκηνές, ημερίδες, συνέδρια, φεστιβάλ, σχολεία και δομές (νοσοκομειακές, θεραπευτικές, φυλακές, κλπ.).

📢 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΖΟΟΜ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ E-MAIL ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ, 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18:00 ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ E-MAIL ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ (19:45).

Τηλεσκηνοθεσία / Συντονισμός: Χρήστος Θεοχαρόπουλος
Παίζουν κυλιόμενα (με αλφαβητική σειρά): Λάμπρος Γιώτης, Μαργαρίτα Καστρινού, Βέρα Λάρδη, Μαρία Μαραγκοπούλου, Δημήτρης Μπέγιογλου, Χριστίνα Φραγκιαδάκη, Άρτεμις Χατζηαργυρίου
Μουσική: Αλέξανδρος Μισιρλιάδης
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ *παράταση: 10, 17, 24 και 31 Ιανουαρίου 2021 στις 20:00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6€
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: associationpalmos@gmail.com
για ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ πατήστε εδώ!

Σημαντικές πληροφορίες για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παράσταση!
Χρειάζεται να «κατεβάσετε» (download) την πλατφόρμα του ZOOM πατώντας εδώ.
Αν συνδέεστε για πρωτη φορά, θα σας ζητηθεί να εκτελέσετε ένα αρχείο (ZoomInstaller.exe). Αυτό είναι απαραίτητο να γίνει, προκειμένου να παρακολουθήσετε την παράσταση.
Προαιρετικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, εισάγοντας email και έναν κωδικό πρόσβασης.

Μπαίνοντας στην πλατφόρμα του ZOOM, για καλύτερη παρακολούθηση, συνιστάται η παρακολούθηση σε «Gallery view» και η ενεργοποίηση της επιλογής «Hide non video participants». Μην ανησυχείτε! Αυτά θα ειπωθούν από τον συντονιστή κατά την έναρξη της παράστασης και θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε να εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις αυτές στον σταθερό ή φορητό υπολογιστή σας.

Από την ομάδα θεάτρου Playback Ψ