3 ακόμη διαδικτυακές παραστάσεις!

Posted by

Η Εταιρεία Εφαρμοσμένου Θεάτρου Playback Ψ σε συνεργασία με την Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός» συνεχίζουν τις διαδικτυακές παραστάσεις Θεάτρου Playback μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ. Θα δοθεί μια παράσταση στην ελληνική γλώσσα με τον τίτλο «Παράθυρα» και άλλες δύο στην αγγλική για τη διεθνή κοινότητα του είδους με τον τίτλο «Tiles».

Σας περιμένουμε για να μιλήσουμε για όλα εκείνα που θέλετε να εκφράσετε και να δείτε κατόπιν στη σκηνή. Κάθε παράσταση είναι μια μοναδική εμπειρία, καθώς οι ιστορίες είναι διαφορετικές και κάθε βραδιά καταλήγει με το δικό της αποτύπωμα. Ελάτε να απολαύσουμε μια βραδιά με σκέψεις, ιστορίες, εμπειρίες αλλά και όνειρα για το μέλλον! Μπορείτε να διαλέξετε ηθοποιούς να παίξουν τον εαυτό σας και τα υπόλοιπα πρόσωπα στις ιστορίες σας!

Η παράσταση «Παράθυρα» θα παιχτεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 στις 21:00, ενώ οι παραστάσεις «Tiles» τα Σάββατα 20 Μαρτίου 2021 και 17 Απριλίου 2021 στις 22:00 (ώρα Ελλάδος). Ακολουθούν τα τρέιλερ των αντίστοιχων παραστάσεων:

Για την αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα της Eventbrite όπου με ασφάλεια μπορείτε να εκδόσετε άμεσα εισιτήριο (6€) χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ή PayPal.

Αγορά εισιτηρίων για «Παράθυρα» (παράσταση στην ελληνική γλώσσα):
https://parathira.eventbrite.co.uk

Αγορά εισιτηρίων για «Tiles» (παράστασεις στην αγγλική γλώσσα):
https://tiles.eventbrite.co.uk

Σας περιμένουμε!!

Λόγω κωλύματος, η προγραμματισμένη παράσταση «Παράθυρα» για τις 21.03.2021 ακυρώνεται. Η Εταιρεία Εφαρμοσμένου Θεάτρου Playback Ψ έχει έρθει σε επικοινωνία με όλους όσοι έχουν εκδόσει εισιτήριο, για την επιστροφή των χρημάτων τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.