Παρουσίαση βιβλίου της ομάδας «Playback Ψ»

Posted by

Η ομάδα Playback Ψ με πολλή χαρά παρουσιάζει στην αγορά το πρώτο βιβλίο ελληνικής γραφής για το Θέατρο Playback. Με αφορμή το μεγάλο ταξίδι της ομάδας γύρω απ’ το θεατρικό αυτό φαινόμενο, ήδη από το 2004, και με επιμελητή τον Λάμπρο Γιώτη, σκηνοθέτη και δημιουργό της ομάδας Playback Ψ, παρουσιάζεται το βιβλίο/καταγραφή όλης αυτής της διαδρομής. Σας περιμένουμε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:00 στην αυλή του τεχνοχώρου Φάμπρικα (Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός). Ευκαιρία να βρεθούμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις, να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο!

Οι Εκδόσεις iWrite, ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα, και οι Εταιρείες «Παλμός» και «Playback Ψ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Playback Ψ: Παίζοντας στο Θέατρο τις Ιστορίες του Κόσμου».

Το βιβλίο επιμελήθηκε ο ψυχίατρος – δραματοθεραπευτής και σκηνοθέτης της ομάδας, Λάμπρος Γιώτης. Οι συγγραφείς της συλλογικής αυτής έκδοσης έχουν συμμετάσχει στη 17χρονη παρουσία της ομάδας θεάτρου Playback Ψ.

Στην αυλή αυτού του εναλλακτικού χώρου Τέχνης και σε ένα νοερό κύκλο, θα ξετυλιχτούν μνήμες που μας συνδέουν, από όποια άτομα θέλουν κάτι να καταθέσουν. Το έναυσμα θα δώσουν ο ψυχίατρος Θεόδωρος Μεγαλοοικονόμου, η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια και art therapist Ελένη Γύρα και η Άλκηστη Κοντογιάννη, ομότιμη καθηγήτρια Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

πού;
Στην αυλή του Τεχνοχώρου Φάμπρικα,
Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος,
Κεραμεικός

πότε;
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου

στις 19:00