Θεατρικό Εργαστήρι «Αέναα»

Κάθε Δευτέρα
18:30-21:30
(Νοέμβριος – Απρίλιος)

Μετά την επιτυχημένη πορεία των θεατρικών εργαστηρίων ενηλίκων των ομάδων «Όμικρον Μικρό» και «Αντίστροφος Κύκλος» στο χώρο του «Παλμού», ξεκινάμε στο τέλος του 2022 μια νέα θεατρική ομάδα για ερασιτέχνες ηθοποιούς: την ομάδα Αέναα. Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλες και όλους εσάς που αγαπάτε τη θεατρική τέχνη και επιθυμείτε να δοκιμάσετε «από μέσα» πώς λειτουργεί ο μαγικός αυτός κόσμος…

Η προσπάθεια αυτή ξεκινά άμεσα, τον Νοέμβρη του 2022 και θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα 18:30-21:30 στον χώρο του «Παλμού» (Κλεισθένους 3, πλατεία Κοτζιά), στο ιστορικό κέντρο, κοντά στους σταθμούς μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι» Η θεατρική αυτή προσπάθεια διαρκεί ως τις διακοπές του Πάσχα, δηλαδή μέχρι τα μέσα Απρίλη, όπου θα ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας με την παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης!

Σε όλη αυτή τη θεατρική διαδρομή, έχουμε την ευκαιρία να μπούμε σε ρόλους, να αυτοσχεδιάσουμε, να ερμηνεύσουμε κείμενα επί σκηνής, να νοηματοδοτήσουμε και να εκφέρουμε σωστά τον θεατρικό λόγο, να παίξουμε! Θα ανακαλύψουμε τους δικούς μας τρόπους έκφρασης, τη δική μας αλήθεια!

Δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο, αρκεί να το αγαπάς! Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό / αφίσες προηγούμενων παραστάσεων από το πρώτο θεατρικό εργαστήρι, την ομάδα Όμικρον Μικρό πατώντας εδώ.

Δίδακτρα: 60€/μήνα
Η ομάδα απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (10 άτομα) και είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση των εγγραφών.
Προλαβαίνεις! Έλα κι εσύ μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι!

Εγκάρδια,
Χρήστος Θεοχαρόπουλος
ηθοποιός – θεατρολόγος, υπεύθυνος του θεατρικού εργαστηρίου
Τ: 6944917246
Ε: pravissimus@yahoo.gr