Αντίστροφος Κύκλος: νέο θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων

Posted by

Μετά την επιτυχημένη πορεία του θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων στο χώρο του «Παλμού», θέτουμε σε τροχιά έναν δεύτερο κύκλο θεατρικών εργασιών για ερασιτέχνες ηθοποιούς: τον Αντίστροφο Κύκλο. Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλες και όλους εσάς που αγαπάτε τη θεατρική τέχνη και επιθυμείτε να δοκιμάσετε «από μέσα» πώς λειτουργεί ο μαγικός αυτός κόσμος…

Ονομάσαμε Αντίστροφο Κύκλο αυτή την προσπάθεια, με τη λογική ότι θα λειτουργεί αντιστικτικά σε σχέση με το δεύτερο θεατρικό εργαστήρι. Η προσπάθεια αυτή ξεκινά την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 και θα συνεχίζεται κάθε Τρίτη 18:30-21:30 στον χώρο του «Παλμού» (Κλεισθένους 3, πλατεία Κοτζιά), στο ιστορικό κέντρο, κοντά στους σταθμούς μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι» Η θεατρική αυτή προσπάθεια θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις: η πρώτη θα διαρκέσει ως το τέλος Ιουνίου και η δεύτερη θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο με τη δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης!

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, θα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε σε ρόλους, να αυτοσχεδιάσουμε, να ερμηνεύσουμε κείμενα επί σκηνής, να νοηματοδοτήσουμε και να εκφέρουμε σωστά τον θεατρικό λόγο, να παίξουμε! Θα ανακαλύψουμε τους δικούς μας τρόπους έκφρασης, τη δική μας αλήθεια!

Δεν χρειάζεται να έχεις προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο, αρκεί να το αγαπάς! Μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό / αφίσες προηγούμενων παραστάσεων από το δεύτερο θεατρικό εργαστήρι πατώντας εδώ.

Ο Αντίστροφος Κύκλος είναι έτοιμος να ξεκινήσει, για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.
Μη χάσεις αυτήν την ευκαιρία!
Έλα μαζί μας!

Εγκάρδια,
Χρήστος Θεοχαρόπουλος
ηθοποιός-θετρολόγος, υπεύθυνος του θεατρικού εργαστηρίου
Τ: 6944917246
Ε: pravissimus@yahoo.gr